FRONT > Изјава о приватности

Изјава о приватности

Изјава о приватности и прикупљање анонимних података и колачићи

Форум особа са инвалидитетом ( у даљем тексту: ФРОНТ) поштује и штити приватност својих корисника и њихових личних података. Податке из процеса регистрације ФРОНТ неће давати на увид трећој страни. Подаци о кориснику неће бити доступни трећој страни без вашег пристанка осим у случају када је таква обавеза регулисана законом.
Заштита ваших личних података је важан аспект на који смо креирали и организовали спровођење наших пословних активности. ФРОНТ ће користити личне податке само за сврхе за које су прикупљени.
Нећемо вам слати мејлове за које се нисте самовољно пријавили, сем у случају веома важних обавештења о променама. Побринућемо се да се увек можете брзо и једноставно одјавити у случају да не желите да примате мејлове са нашег Пртала.
Форум особа са инвалидитетом се обавезује да ће чувати приватност корисника, осим у случајевима кршења правила и/или незаконитих активности корисника, када задржавамо право да активности које сматрамо незаконитим пријавимо истражним органима.
ФРОНТ неће свесно или намерно скупљати личне податке од деце путем Интернета, која су млађа од 13 година. ФРОНТ се залаже за заштиту права деце.
Уколико имате питања или приговоре које се тичу изјаве о приватности личних података, као и случајевима када имате сазнања о нарушавању приватности или сигурности, молимо вас да нас контактирате на frontvb@gmail.com

Прикупљање анонимних података
Форум особа са инвалидитетом такође скупља анонимне податке преко свог веб сервера који садржи број, датум и време посете на сајту и његовим страницама. Ове анонимне информације се користе у статистичке сврхе и у сврху осигурања нашег Портала да обезбеђује информације релевантне за наше кориснике.

Колачићи
Овај Портал може да користи колачиће за одређене услуге. Колачић је блок података који се дели између веб сервера и корисника прегледача. Колачићи могу дати различите врсте информација, у зависности од тога како се користе. То може да укључи информације о идентитету корисника и примера и преференција веб сајт посећивања. Корисници могу да поставе претраживач да идентификују присуство колачића и да им пружи могућност да их прихватите или одбијете.

Напомена: ова изјава о приватности се не проширује ван Портала front.in.rs Када дође до повезивања са другим сајтовима препоручујемо да прочитате изјаву о приватности на том сајту како бисте се упознали са принципима приватности.