FRONT > Odricanje od odgovornosti

Odricanje od odgovornosti

Sadržaj Portala Foruma osoba sa invaliditetom je napravljen prevashodno za potrebe informisanja. FRONT ni na koji način ne tvrdi da je sadržaj na sajtu tačan, ispravan ili autentičan. Nijedan autor, saradnik, pokrovitelj, administrator ili bilo koja osoba povezana sa Forumom osoba sa invaliditetom ni na koji način ne može biti odgovorna za pojavu netačne informacije ili za štetu koju ste vi prouzrokovali korišćenjem sadržaja ili pozivanja na određenu informaciju sa Portala.
Sve informacije na ovom Portalu obezbeđene su na bazi da sva lica koja pristupe Portalu preuzmu odgovornost za procenu relevantnosti i tačnosti njenog sadržaja.
Informacije sadržane na ovom Portalu se ne mogu prikazati drugačije sem u „full screen“ formatu. Ne postoji mogućnost odgovornosti za bilo kakve informacije ili usluge koje se mogu pojaviti u nekom drugom formatu. Takođe se ne preuzima odgovornost za bilo koje informacije ili usluge koje se pojavljuju na bilo kom sajtu koji je povezan sa ovom Portalom. Neke stranice Portala sadrže linkove ka drugim sajtovima (eksterni linkovi). Portal front.in.rs ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila treća lica, a koja su vezana linkom sa ovim Portal ili je inkorporiran kao referenca. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan veb sajt vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti, i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata. Sami linkovi ne znače istovremeno da Forum osoba sa invaliditetom na bilo koji način sponzoriše ili je povezan sa entitetima koji su odgovorni za ažuriranje pomenutih veb sajtova ili strana. Kao eksterno linkovan, ovaj Portal ne daje odobrenje za bilo koji proizvod i/ili usluge koje se reklamiraju na povezanim sajtovima.
Informacije na ovom Portalu mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštavanja.