FRONT > Vesti > POZIV NA SEMINAR IZ ADAPTIVNOG PLIVANJA POD NAZIVOM „FIZIČKO VEŽBANJE I PLIVANJE DECE SA AUTIZMOM – OBUKA I TRENING“

POZIV NA SEMINAR IZ ADAPTIVNOG PLIVANJA POD NAZIVOM „FIZIČKO VEŽBANJE I PLIVANJE DECE SA AUTIZMOM – OBUKA I TRENING“

Poštovane kolege,

Asocijacija adaptivnog plivanja Srbije – ADAPTS uz pomoć Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja u Nišu i Univerziteta u Nišu, a u saradnji sa GO Pantelej, Srpskim plivačkim savezom za osobe sa invaliditetom i Gradskim udruženjem za pomoć osobama sa autizmom – Niš po peti put organizuje seminar iz adaptivnog plivanja pod nazivom „Fizičko vežbanje i plivanje dece sa autizmom – Obuka i trening“.
Ovoga puta će sadržaji seminara biti namenjeni plivačkim trenerima, nastavnicima fizičkog vaspitanja, specijalnim edukatorima, rehabilitatorima i fizioterapeutima, kako bi usvojili nova znanja iz obuke fizičkog vežbanja i plivanja dece sa autizmom.
Jednodnevni seminar se sastoji iz teoretskih predavanja i praktičnih prikaza.
Predavači će biti autoriteti iz problematike autizma, fizičkog vežbanja i adaptivnog plivanja: Ivona Milačić Vidojević, Mirko Ovuka, Bojan Jorgić, Jovana Zrnzević, Mihajlo Matić (svi iz Srbije), Saša Kostić– Malta.

Demonstratori će biti deca sa autizmom.

Cilj seminara je edukacija profesora sporta i fizičkog vaspitanja, plivačkih trenera, specijalnih edukatora i rehabilitatora, fizioterapeuta, psihologa, roditelja, personalnih asistenata i svih onih koji žele da se usavrše i poboljšaju svoje znanje iz ove oblasti.

Na kraju pohađanog seminara dobija se sertifikat.

Seminar će se održati u Nišu 24.12.2016. godine u amfiteatru Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja Univerziteta u Nišu (ulica Čarnojevića 10A, 18000 Niš) i na bazenu SC «Čair» (ulica 9. Brigade, 18000 Niš).

S poštovanjem,

Marko Aleksandrović
predsednik Organizacionog odbora
Bojan Jorgić
Predsednik Programskog odbora

Ass. Prof. Marko Aleksandrović, Ph.D.
Faculty of Sport and Physical Education
Čarnojevićeva 10A
18000 Niš
Serbia
www.fsfv.ni.ac.rs

dr Marko Aleksandrović, vanr. prof.
Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja
Čarnojevićeva 10A
18000 Niš
Republika Srbija
www.fsfv.ni.ac.rs

Izvor: Marko Aleksandrović <marko.aleksandrovic@gmail.com>

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *